Читај ми!

Група "Алиса" - Концерт поводом 35. година на сцени

Снимак спектакуларног концерта у Дому омладине, којим је легендарна поп-рок група обележила свој 35. рођендан.

"Сања", "Кестени", "Благо оном ко те не сања", "Да ли си чула песму уморних славуја", "После девет година", "Љубићу те тако", "Скидам кошуљу да легнем" и "Сећања" - само су неки од хитова са укупно пет албума које је група "Алиса" до сада објавила, а које је публика могла да чује на слављеничком београдском концерту.

У култној сали Дома омладине Београда, "Алиса" је својевремено одржала и свој први концерт у каријери. На рођенданском наступу, децембра 2022. одсвирали су најзначајније песме које су обележиле три и по деценије њиховог трајања. Већина нумера изведена је у оригиналним аранжманима.

Велика пауза у раду коју је бенд "Алиса" направио, очигледно није оставила траг код публике која их је волела и пратила: "Наступ на зајечарској Гитаријади, где је више од 20 хиљада људи различитих генерација хорски певало наше песме - уверио нас је да нас људи нису заборавили" изјавио је фронтмен групе, Мирослав Живановић Пиле и додао да је томе је вероватно допринело емитовање највећих хитова на радио станицама, као и милионски прегледи на Јутјубу.

По статистици СОКОЈ-а, песма "Сања" проглашена за најемитованију песму у 2021. години.

Рођендански наступ увеличали су и специјални гости, а концерт је назван исто као дупли CD "Најбоље из земље чуда" - који је недавно објавио ПГП-РТС, у сарадњи са Југодиском. На издању су 24 песме групе "Алиса", као и два сингла која је овај поп-рок састав снимио у последње три године.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу