Читај ми!

О проблемима омладине

Kроз емисију "Савремени профил младих" желимо да представимо кључне теме везане за данашње адолесценте, односно омладину старосне доби од 15 до 25 године.

Ту смо да похвалимо труд и залагање одређеног наставног особља, да говоримо о менталном здрављу омладине, образовању, недостатку мотивације, утицају породице, васпитању, животним вредностима и првом сусрету са пословним окружењем након завршених студија. Овим серијалом желимо да укажемо на промене које су се десиле код младих у последњим годинама. Те промене, односе се пре свега на навике, вредности које цене, циљеве којима теже.

У серијал су осим стручњака из различитих научних дисциплина, заступљене и јавне личности, инфлуенсери, али и деца (ђаци и студенти) који из свог угла говоре о одређеним темама. У оквиру сваке епизоде, заступљен је и скеч у форми видео блога, с обзиром на то да је данас не само начин данашње комуникације, већ и социјализације. Глумица у складу са темом епизоде виртуелним путем, представља све изазове са којима се сусреће током одрастања.

У првој епизоди серијала Савремени профил младих говоримо о проблемима данашње омладине. Kоји су кључни проблеми младих идентификовани од стране родитеља, деце и стручних лица. Шта то деца примећују као проблем код својих родитеља и професора, а које све промене у понашању детектују родитељи код своје деце?

Аутор и водитељ Јована Арсеновић

Уредник Зоран Живковић

Редитељ Александар Јован Крстић

 

Савремени профил младих Савремени профил младих

Autor:
РТС

Kроз емисију Савремени профил младих желимо да представимо кључне теме везане за данашње адолесценте, односно омладину старосне доби од 15 до 25 године. Ту смо да похвалимо труд и залагање одређеног наставног особља, да говоримо о менталном здрављу омладине, образовању, недостатку мотивације, утицају породице, васпитању, животним вредностима и првом сусрету са пословним окружењем након завршених студија. [ детаљније ]

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке