Читај ми!

Концерт Јасмин Леви

Концерт славне израелско - шпанске певачице Јасмин Леви, највеће звезде “world music“ сцене, одржан је 22. јуна на Белграде Ривер Фесту, у једиственој концертној дворани под отвореним небом .

Власница хитова “Una noche mas”, “Алегриа” и “Адиокерида”, који су освојили свет и сврстали је међу највећа имена светске музичке сцене, по други пут је наступила у Београду, овога пута у магичној фестивалској атмосфери на великој сцени Белграде Ривер Фест-а на платоу Геозавода. Овдашња публика је показала велико интересовање за овај концерт, а Јасмин Леви је испунила очекивања и маестралним вокалом, експресивношћу освојила њену наклоњеност.

Јасмин Леви у пратњи музичара ствара музички доживљај утемељен на латино и фламенко културној баштини, прожети модернијим звуком, интерпретирајући приче о љубавима, последњим загрљајима, растанцима, славећи живот и емоције. Раскошним вокалом верно дочарава оно о чему пева, а у интеракцији сa публиком њени концерти постају незаборавно искуство. Сваки минут њеног наступа прожет је емоцијама које публику воде кроз сету, бол, носталгију, али и љубав као инспиришућу, покретачку енергију и радост живљења.

Ексклузивни снимак овог концерта можете погледатина II програму, у недељу 24. септембра у 20.30

Уредник: Ања Рогљић

Редитељ: Миодраг Коларић

 

 

 

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке