Читај ми!

Кени није мртав

У овом издању “Бунта”, у РТС- овом Студију 8 на Кошутњаку, гостовали су нам млади, харизматични и талентовани чланови бенда “Кени није мртав”. Групу су пре шест година основали гитариста и фронтмен Матеја Ђокић, басиста Матија Пешић и бубњар Сава Томић, а данас овај састав већ сврставају међу најперспективније.

У студију су, за гледаоце Бунта, извели три своје нумере. Песма “Венецијанери” представља њихову увертиру у свет музике и претходила је објављивању дебитантског албума. Момци су овом приликом извели и песму "Ветар“, са њиховог првог студијског албума “Ајмо да плешемо“. Овај музички материјал је наишао на одличан пријем код публике и доспео је на листу најбољих албума објављених 2021. године. Бенд "Кени није мртав" је у емисији "Бунт“ представио и свој нови сингл, "Под твојим прстима“...

Новинари емисије "Бунт“, Маја и Никола имали су прилику да присуствују и неформалном дружењу овог бенда - момци су окупили разне регионалне извођаче и прославили завршетак рада на својој другој песми, чије ћете прве тактове такође моћи да чујете премијерно у овом издању емисије.

Бенд “Кени није мртав” је свој музички пут започео на Бунт рок фестивалу - једином телевизијском такмичењу које афирмише нове музичаре. Наступили су на овом фестивалу 2018. године и освојили пролазак у финале, песмом "Ко би знао“.

Ауторка емисије: Бранка Главоњић

Новинари: Маја Радивојевић и Никола Сабовљевић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. Крајем септембра 2022.године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 20. ТВ сезону емисије "Бунт" [ детаљније ]

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"