Читај ми!

7. Бунт рок фестивал, финале фестивала

Вечерас ћемо сазнати ко су "најбољи од најбољих“, на седмом Бунт рок фестивалу! У борби за титулу победника и остале награде је десет финалиста, а у ревијалном програму наступиће Констакта и "Земља грува“, као и прошлогодишњи победници - бенд "Санитаријум“.

Након одржана два полуфинала, током којих се представило 20 бендова и аутора, вечерас ћемо сазнати ко ће од десет финалиста освојити чувену "муњу“ - победнички трофеј седмог издања Бунт рок фестивала али и који састави ће освојити друго или треће место, као и ко ће бити проглашен и награђен као најбољи гитариста, басиста, вокал и најбољи бубњар 7. Бунт рок фестивала РТС-а.

Осим титула и новчаних награда за троје првопласираних, које додељује Радио-телевизија Србије (200.000 динара, 150.000 динара и 100.000 динара за треће место) и овога пута биће додељене и друге вредне награде најбољим музичарима фестивала.

Бас гитару најбољем басисти 7. БРФ доделиће Милош Игњатовић, испред “Kон конференције”, “Rock radio” и “Мitros music” - поклониће микрофон најбољем вокалу 7. БРФ, Удружење музичара џеза, забавне и рок музике - поклониће гитару најбољем гитаристи фестивала, case за гитару поклониће “Sky music” а бубањ/добош за најбољег бубњара фестивала поклониће Душан Живановић испред “Синг медиа”.

Чланови жирија у финалу 7. Бунт рок фестивала: Маја Цветковић ("Е play"), Иван Феце Фирчи, Милена Милутиновић (бенд "Репетитор"), Милош Игњатовић ("Kон конференција"), Милован Бошковић ("Земља грува"), Урош Марковић (музички продуцент, композитор и музички уредник у РТС-у) и Небојша Сабовљевић, музички уредник тематског радио канала "РТС Рокенролер“.

Водитељи 7. Бунт рок фестивала : Бранка Главоњић, Александар Марковић Лама и Зоран Стефанов Исказ

Редитељ: Миодраг Коларић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво