У ритму душе - о усамљености

Колико су емоције значајне у нашим животима можемо да схватимо тек када наиђемо на неки озбиљнији емотивни проблем, али и ако помислимо на то кави би нам животи били када не би смо имали осећања? У серији "У ритму душе", у оквиру циклуса Образовно огледало, бавимо се истраживањем и дешифровањем људских осећања, са позиције академске психологије, али и са аспекта прагматичне вештине каква је психотерапија.

Серијал У ритму душе бави се базичним емоцијама и стањима кроз која сваки човек пре или касније мора да прође, да проживи и преживи...

Шта је усамљеност и како је превазићи? Има ли она и добре или само лоше стране? Зшто усамљеност поприма размере епидемије савременог друштва? На ова и слична питања одговоре смо потражили од еминентних стручњака који се баве питањима људске душе; др Зоран Миливојевић психијатар и психотерапеут, Проф. Жарко Требјешанин психолог, др Гордана Никић психологи психотерапеут, Елеонора Влаховић психолох и психотерапеут, инг. Десимир Д. Ивановић тренер за људске ресурсе и учитељ методе клиринга, Невена Витошевић Ђеклић писац, театролог, сликар.

Уредник: Наташа Нешковић

Редитељ: Сунчица Јерговић

 

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено