Мира Адања Полак: Ексклузивно

Може ли мукама доћи крај - др Ана Гифинг

Када се др Ана Гифинг појавила са теоријама да храном можемо да се решимо многих проблема и када нам је сугерисала шта да једемо а шта не - започела је код нас читаву теорију око правилне и здраве исхране. Тада су се многи решили тегоба. Правилном исхраном преко које је развијала и посебну теорију како уношењем одређених намирница можемо утицати на процесе у свом организму унела је новину у већ устаљене навике. Исто тако данас убедљиво заступа мишљење да жене не морају по сваку цену да пролазе кроз мукотрпан период менопаузе, где им се говори да све што доживљавају јесте природан процес који треба да отрпе.

У свету је било доста теорија о томе и оне су се мењале како се која нова појављивала. Оно што је тачно то је да жене имају тегобе јер одређени састојци из организма полако нестају.

Жене углавном тешко или врло тешко пролазе кроз период климактеријума - менопаузе. Научене да то треба издржати цесто се муче и ређе се обраћају лекару који их разуме.

Др Гифинг заступа мишљење да се менопауза може ставити под контролу и да не треба по сваку цену тај период код жене занемаривати и безусловно прихватати тај период живота као нешто кроз шта свака жена мора да прође јер је то "природан процес".

Велики број жена, а и мушкараца тај период врло тешко подноси због мањка хормона и других супстанци које недостају организму.

Корисно је чути шта др Ана Гифинг која је члан великог броја стручних и иностраних асоцијација на ову тему мисли о "прелазном периоду" који се данас са лакоћом коригује и уклања.

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено