5 минута славе

Новосадска група "5 минута славе" - финалисти 5. "Бунт рок фестивала" по гласовима публике, наступили су уживо у РТС- овом Студију 8 у Кошутњаку.

Чланови групе "5 минута славе" су: Вид Малбашић (ритам гитара, вокал), Иван Живковић (соло гитара, вокал), Марко Милинков  (бубњеви) и Бранко Радусиновић (бас гитара).

У РТС-овом Студију 8 на Кошутњаку, уживо су извели песме: "Фрeндзоун", "Да ли твој пас има Инстаграм", "Анти-еко" и обраду песме "Војводина", групе "Атеист Реп".

"5 минута славе" (ПМС) се на музичкој сцени појавио 2014. године, од када истрајава на музичком маниру најбоље традиције новосадског панка. На почетку су свирали обраде, а временом су се све више фокусирали на ауторски израз, како у поетици тако и у домену звука.

Деби албум "ПМС у кући", група је објавила 2019. године.

У разговору са Бранком Главоњић, ауторком емисије "Бунт", чланови бенда открили су како су једну песму добили на поклон, колико им је и зашто - панк важан, као и још много необичних и занимљивих података...

Бенд "5 минута славе" угостио је ТВ екипу емисије "Бунт" у Новом Саду и показао им делове града које сматрају значајним током периода одрастања и музичког сазревања - формирања... Открили су и своја омиљена места, на којима се и дан-данас састају и радо проводе заједничко време. 

Фронтмен бенда Вид Малбашић - један од најживописнијих наратора млађе генерације, је својим бритким хумором увеселио боравак тима емисије "Бунт" у Новом Саду, а уверићете се да је ту енергију, ведрину и добро расположење - успешно је пренео и у РТС- ов студио...

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. Крајем септембра 2022.године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 20. ТВ сезону емисије "Бунт" [ детаљније ]

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено