Читај ми!

Концерт Зорице Брунцлик "Не дам ово мало душе", други део

Након првог дела концерта Зорице Брукцлик који је ексклузивно на РТС-у приказан у време новогодишњих празника, у недељу 26. фебруара (РТС 2, у 21.05) следи емитовање другог дела раскошног и несвакидашњег музичког спектакла, одржаног у јуну 2022, који су публика и стучна јавност прогласили концертом године.

Медији су пренели да је концерт који је на Видовдан 2022. године уприличила на Ташмајдану Зорица Брунцлик, поводом пола века каријере и на свој рођендан - био "највећа рођенданска журка у историји". Истовремено, музичка звезда је оборила и рекорд овог стадиона са 14.000 посетилаца, који су јој за њен 67. рођендан хорски отпевали и слављеничку песму.

Слављенички солистички концерт назвала је симболично "Оно мало душе", по једном од својих највећих хитова. У првом делу спектакла за памћење, Зорица је уз оркестар Александра Софронијевића извела своје највеће хитове а у другом делу концерта - уз њу су се појавили и њени пријатељи, еминентни певачи народне музике.

Ускоро ће на РТС-у бити емитовани и трећи и четврти део концерта "Ово мало душе" Зорице Брунцлик a то су делови концертног програма у којима су наступили Лепа Лукић, Мирослав Илић, Шемса Суљаковић, Марија Шерифовић, Миле Kитић, Нада Топчагић, Зорица Марковић, Стоја, Мира Шкорић, Гоца Тржан, Милица Тодоровић, Амар Гиле, Илда Шаулић, Милош Вујановић, Бојана Барјактаревић и Милица Јокић.

Концерт Зорице Брунцлик "Не дам ово мало душе" (други део) - РТС 2, недеља 26. фебруар у 21.05.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво