Читај ми!

Магазин

У новом издању емисије "Бунт" видећете који ће спотови угледати светлост малих екрана, сазнаћете који су се нови албуми појавили, који нас концерти очекују, као и детаље о овогодишњем издању музичке конференције Контакт.

Бенд Репетитор најављује винилно реиздање првог албума "Све што видим је први пут", који је изашао пре 14 година уз подршку продуцента Бориса Младеновића из групе Јарболи у простору некадашњег Бигз-а.

Екипа Бунта угостила је фронтмена легендарних Вампира, Александра Ераковића Еру, који говори о новом албуму под називом "Летимо", између осталог открићете да ли су остали верни свом, препознатљивом звуку и када ће одржати концерт у Београду.

Концертна сцена испуњена је различитим догађајима, а Александар Караџић, познатији као Ариго Саки, оснивач и гитариста Прљавог инспектора Блаже и Кљунова, најављује концертну промоцију деби албума "Да ли те стварно занима". На овом концерту поред Блаже гостоваће велики број домаћих музичара а концерт ће бити одржан 14. фебруара у клубу Дома Омладине.

Након успешних концерата у региону и Београду, Марко Јоковић Муки, фронтмен бенда Јорговани, испричао нам је кроз какве је промене, успехе и падове прошао овај бенд, који је пре деценију настао као хибрид неколико бендова.

Вук Попадић из бенда 16 Осам 23 је увек радо виђен гост Бунта који је, између осталог, урадио и дизајн компилације "Дани који измичу", на којој се налазе песме и бендова са Бунт рок фестивала. На овој компилацији налази се и песма бенда 16 Осам 23 "Свезнајућа незналица", телевизијска премијера спота за ову песму биће у Бунту. Компилација "Дани који измичу" представља једно од могућих лица регионалне музичке сцене, о њој и музичкој конференцији Контакт говори Јована Цока Станковић. Контакт се одржава од 23. до 25. марта, наступиће и извођачи различитих музичких праваца, који ће наставити добру музичку праксу.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Никола Сабовљевић и Маја Радивојевић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво