Читај ми!

6. емисија 1. сезона

6. епизода: Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је 2Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију - емисију која ће показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоћемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоћемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.

Сукоб генерација ће се ове недеље огледати у односу хипика и хипстера. Један контролни из физике ће довести Марту до зачудне спознаје о плавим лептирима, док ће Дарко ући у боксерски ринг са неочекиваном противницом. За крај, сазнаћете каква то митска сподоба хара приградским насељима Београда.

Eкипа Промаје: Вукашин Чечен, Ђорђе Маринков, Ивана Миланов, Наталија Николић, Марта Јовановић, Елена Дамјанац, Ирина Арсенијевић, Лидија Симић, Александар Пашалић, Дарко Мандић, Милица Цветковић, Дајана Османи, Катарина Лазић, Андрија Недић, Никола Ђорђевић, Мила Тодоровић, Реља Васић, Матеј Русмир

Уреднице: Ана Павловић и Вишња Печенчић

Редитељ: Иван Пецикоза 

facebook.com/promajaRTS
instagram.com/promajarts

 

Промаја Промаја

Autor:
Ана Павловић и Вишња Печенчић

"Промаја", сезона 2: Промаја поново дува!
РТС 2, од 24. новембра уторком у 21.45

Надамо се да сте редовно луфтирали собе и док нас није било. Ако нисте, враћамо се на мале екране на велика врата да освежимо етар. Останите код куће и уживајте "Промаји"!

"Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја.

детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се