Извођачи

Смештена у школу за извођачке уметности, серија прати приче о животу младих певача, играча, глумаца, који потичу из различитих сталежа, и њихове односе са професорима.

Сви су веома амбициозни, али у овој школи таленат је скоро свакодневно на испиту. Неки ће одустати већ у сусрету с првим неуспехом, док ће други наћи начина да остваре своје снове.

Професори имају апсолутну слободу када је реч о избору методологије, али у намери да се осигура ефикасност школовања у институцији која постоји већ двадесет година, оснивачи су именовали особу која ће бити инспектор, менаџер и супервизор, јер, иако пружа најбоље услове за рад са младим талентима, школа често запада у финансијске потешкоће.

Зато министарство образовања одлучује да пошаље некога ко ће надзирати рад професора. Долазак нове надзорнице Луције унеће раздор међу професорима, нарочито када се посвађа са Дантеом, професором драме и уметничким директором школе.

Осим њега, ту су још и Франческа, професорка певања, Виола, професорка игре, Вергилио, који предаје историју извођачких уметности, и Оделија, ексцентрична дама у годинама која предаје музичко.

Школа за извођачке уметности није само институција у којој ће ученици научити да певају и играју. Она је права позорница живота, а ученици и наставници помоћи ће нам да схватимо колико је важно вредно радити и жртвовати се за оно што желимо.

Улоге тумаче: Ирене Фери, Марко Ђалиани, Хоара Борсели, Франческо Паолантони, Алис Мистрони, Ђерманија Бонапарте, Анамариа Торнаи, Рафаела Менола, Примо Ређиани, Мишел Алхаик, Стела Ротондаро, Ђулија Бевилаква, Масимилиано Варезе, Милена Манћини и други.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара