Три боје звука

Сјајни музичари и фантастична жива свирка очекују вас и овог понедељка уз Бојану Стаменов, бенд Јована Маљоковића и групу Death Saw, у емисији Три боје звука.

Бојана Стаменов, једна од најбољих певачица домаће музичке сцене, одушевиће вас наступом. Свој раскошан глас и изразиту музикалност Бојана ће ускоро представити и целој Европи на такмичењу Песма Евровизије. У емисији Три боје звука, она ће у пратњи изузетних музичара изводити неке од песама које приватно воли да слуша.

Јован Маљоковић, џез саксофониста, композитор и аранжер, музичку каријеру почео је шездесетих година прошлог века сарадњом са неким од наших  највећих џез легенди. Од тада до данас, наступао је на водећим џез фестивалима и сценама у земљи и широм света. Бенд Јована Маљоковића ће у нашој емисији извести песме са новог албума „Корак до сна".

На трећој бини наступиће рок група Death Saw. Основ бенда чине Ђорђе Давид Николић (вокал) и Александар Митровић - Tommy (гитара). У садашњој постави, бенд је наступао на многим бајк скуповима, трговима и фестивалима, а објавио је и албум „Blood Avenger". Своју посвећеност рок звуку показаће уживо у нашој емисији.

Са светске музичке сцене овог пута издвајамо причу двадесетшестогодишње белгијанке Селе Сју и талентованог кантаутора и плесача Џејсона Дерула.

Пратите нас на друштвеним мрежама - Facebook страници "3 BOJE ZVUKA" Twitter налогу„@3BOJEZVUKA" и пишите нам на и-мејл 3bojezvuka@rts.rs. Уколико сте пропустили неке од претходних емисија можете их погледати на нашем званичном Youtube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A .

Водитељ: Бојан Перић

Редитељ: Игор Басоровић

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Три боје звука Три боје звука

Autor:
РТС

Нови незаборавни музички наступи очекују вас и током треће сезоне емисије „Три боје звука“, у новом термину- уторком од 21.45, на Другом програму РТС- а . [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара