Три боје звука

У следећој емисији Три боје звука представљамо вам три сасвим различита звука. Гости су хор Viva Vox, Filip Bulatović Funk Edition и група Феуд.

Хор Viva Vox, предвођен диригенткињом Јасмином Лорин, јединствен је у нашој земљи по извођењу популарне музике искључиво гласовима, без инструменталне пратње уз ритмичку подршку битбокса, вокалне технике којом се имитирају звуци бубњева и перкусија. Бројни наступи у нашој земљи, али и широм света, чине овај хор великом музичком атракцијом. Нове аранжмане домаћих и светских хитова са њиховог првог студијског албума извешће уживо у нашој емисији.

На нашој другој сцени представићемо Филипа Булатовића, једног од наших најбољих џез пијаниста, који ће у сарадњи са изврсним музичарима уживо извести своје нове ауторске песме. Филип је након завршеног клавира на џез одсеку Музичке школе „Станковић" своје усавршавање наставио на џез академији у Келну. У досадашњој каријери сарађивао је са великим именима домаће и иностране џез сцене. Иако у основи џез музичар, љубитељ је и фанк музике, што ће и приказати у емисији Три боје звука.

Нешто сасвим другачије очекује вас на нашој трећој сцени. За све љубитеље хип-хоп музике, група Феуд извешће неке од највећих хитова у својој досадашњој каријери. Рамирез, оснивач, текстописац и један од фронтмена некадашње групе "Sunshine" основао је бенд Феуд 2010. године, а у својим песмама спајају реп, хип-хоп, метал, crossover...

Са светске музичке сцене доносимо причу о Џону Леџенду, као и о вокалном квинтету Pentatonix чији успех је још једна потврда да магија сазвучја људских гласова публику широм света не оставља равнодушном.

Пишите нам на и-мејл 3bojezvuka@rts.rs и на Facebook страници "3 BOJE ZVUKA" и Twitter налогу "@3BOJEZVUKA".

Водитељ: Бојан Перић

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Редитељ: Игор Басоровић

 

Три боје звука Три боје звука

Autor:
РТС

Нови незаборавни музички наступи очекују вас и током треће сезоне емисије „Три боје звука“, у новом термину- уторком од 21.45, на Другом програму РТС- а . [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара