Три боје звука

Уз "Три боје звука", уз добар звук и позитивну атмосферу, проведите и овај понедељак! За то ће се побринути "Atheist Rap", Сашка Јанковић и "Single Ladies" и "The Bestbeat".

Водећи панк-рок бенд са ових простора, "Atheist Rap" на нашој сцени постоји више од 25 година. Иза себе имају објављених 5 студијских албума, 1 best of албум, као и DVD live издање, које је обележило 20 година рада овог бенда.

Специфичан хумор у текстовима песама ових војвођанских панкера донео им је популарност у земљи и у региону, а добра свирка их је одвела на Rebellion фестивал у Блекпулу који је одржан поводом обележавања јубилеја 35 година панка у свету. А како је то када уживо свирају хитове који су обележили њихову каријеру, чућете у емисији "Три боје звука".

На нашој сцени насупиће Сашка Јанковић и састав "Single Ladies", једини Beyonce Tribute бенд у свету у ком свирају и певају само девојке. Сашка Јанковић извешће своје ауторске песме, а затим ћемо чути и како у извођењу ових девојака звуче хитови тренутно највеће светске R'n'B звезде.

Већ 10 година састав "The Bestbeat" оживљава сећање на рад једног од најзначајнијих бендова ХХ века, "The Beatles". "Наши Битлси" су у специјалном издању "Newsweek"-а сврстани међу 30 најбољих Beatles tribute бендова на свету.

Ови сјајни музичари, врло су предани свом послу и воде рачуна да звуком, али и изгледом, костимима и инструментима доследно испрате сваки наступ. Припремите се за ове срцеломце!

У вестима са светске музичке сцене говорићемо о саставу "Royal Blood", добитницима овогодишње Брит награде за најбољу групу. Чућемо причу и о аустралијској „џепној Венери", Кајли Миног и актуелну песму "Right Here, Right Now" насталој у сарањи са чувеним италијанским продуцентом Ђорђом Мородером.

Пратите нас на друштвеним мрежама - Facebook страници "3 BOJE ZVUKA" Twitter налогу "@3BOJEZVUKA" и пишите нам на и-мејл 3bojezvuka@rts.rs. Уколико сте пропустили неке од претходних емисија можете их погледати на нашем званичном Youtube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A .

Водитељ: Бојан Перић

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Редитељ: Игор Басоровић



Три боје звука Три боје звука

Autor:
РТС

Нови незаборавни музички наступи очекују вас и током треће сезоне емисије „Три боје звука“, у новом термину- уторком од 21.45, на Другом програму РТС- а . [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара