Три боје звука

Емисија "Три боје звука" увек окупља добре музичаре у студију и љубитеље живог звука поред ТВ екрана. Посебно нам је драго што су овог понедељка наши гости сјајне "The Frajle", чувени Дадо Топић и јединствени Марчело!

Увек добро расположеним "Фрајлама", подршку на сцени "Три боје звука" пружиће одлични музичари, пријатељи новосадских госпођица. Чари "војвођанског танга" неће изостати, као што не изостају и на бројним концертима у региону на којима ове девојке наступају. Шармом, оригиналним изгледом, али пре свега савршено уклопљеним вокалима и добрим аранжманима, "Фрајле" ће представити свој албум "А страна љубави".

Наш гост је и велики рокер и човек који већ много година носи титулу најбољег мушког вокала на екс-Ју просторима, Дадо Топић! Са бендом "Time After Time" извешће хитове који су се заувек уписали у историју рокенрола. Некадашњи члан "Динамита","Корни групе", "Смак"-а, оснивач "Time"-а, музичар је "старог кова" и пример за све оне који су на почетку музичког живота. За њега бити музичар "није посао, већ начин живљења живота".

Марко Шелић - Марчело, писац и музичар, аутор романа, бројних колумни, четири студијска албума и актуелног књигоалбума "Напет шоу", у емисији "Три боје звука" наступиће са својим "Филтерима". Кроз своје текстове, он шаље поруку свима који су спремни да је чују.

Од вести са светске музичке сцене, као и увек, трудимо се да вам представимо актуелне нове, али и неке легендарне музичаре. Овога пута престављамо вам Меган Трејнор, девојку која је са првим синглом "Аll About That Bass" оборила многе рекорде у музичкој индустрији. Чућемо и занимљиву животну причу о Кету Стивенсу, музичару који је прошле године ушао у "Кућу славних рокенрола".

Знате да ослушкујемо ваше жеље и предлоге које нам шаљете на и-мејл 3bojezvuka@rts.rs и остављате на Facebook страници "3 BOJE ZVUKA" и Twitter налогу "@3BOJEZVUKA"|. Само тако наставите.

Водитељ: Бојан Перић

Уредник емисије: Јелена Влаховић

Редитељ: Игор Басоровић

 

Три боје звука Три боје звука

Autor:
РТС

Нови незаборавни музички наступи очекују вас и током треће сезоне емисије „Три боје звука“, у новом термину- уторком од 21.45, на Другом програму РТС- а . [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара