Три боје звука

Пред нама је понедељак који су многи љубитељи доброг живог звука дуго чекали! У емисији "Три боје звука" наступају "Јарболи", Сара Јовановић и "Ракила"!

Београдска група "Јарболи" ради у истом саставу од свог почетка, деведесетих година прошлог века. На српској музичкој сцени важе за бенд који у оквирима "источноевропског рокенрола", како дефинишу свој звук, ствара музику коју воли и њихова публика, али и њихове колеге музичари. Аутентичан музички израз и наглашена текстуална порука песама које стварају, показали су се као успешан образац у досадашњој каријери овог бенда. На сцени "Три боје звука" чућемо уживо њихова 3 велика хита.

Сару Јо, талентовану двадесетдвогодишњу поп певачицу, публика воли и верно прати од такмичења у телевизијским шоу програмима. У међувремену, у оквиру групе "Моје 3" представљала је нашу земљу на такмичењу "Песма Евровизије", али је и активно радила на својој соло каријери. У сарадњи са Марком Мандићем објавила је сингл "Ко је овде ко", који ћемо у нашој емисији слушати у потпуно другачијем аранжману. Сару Јо пратиће гудачки квартет "Wonder Strings", перкусије и гитара коју ће свирати Александра Милутиновић, композиторка Сариних популарних балада.

"Ракила" је нови састав добро познатог музичара наше музичке сцене, Петра Јелића из "Ју групе". У новом бенду он је, не само гитариста, већ и главни вокал. Музика коју ствара ова новосадска група припада мејнстрим рокенролу, а њихов енергични наступ покреће публику и шири позитивну енергију. У емисији "Три боје звука" представиће се са песмама које ће се наћи на њиховом првом албуму, на коме су сарађивали са енглеским продуцентом Џоном Бартоном.

У вестима са светске музичке сцене биће речи о новим пројектима Дејмона Албарна, музичара чију је каријеру обележио рад у групама "Blur" и "Gorillaz". Упознаћемо се и са радом певачице грчког порекла, познату под псеудонимом "Marina and The Diamonds".

Ваше предлоге и сугестије можете слати на и-мејл адресу 3bojezvuka@rts.rs. Пратите нас и на друштвеним мрежама, Facebook страници „3 BOJE ZVUKA" и Twitter профилу „@3BOJEZVUKA".

Водитељ: Бојан Перић
Уредник емисије: Јелена Влаховић
Редитељ: Игор Басоровић

Три боје звука Три боје звука

Autor:
РТС

Нови незаборавни музички наступи очекују вас и током треће сезоне емисије „Три боје звука“, у новом термину- уторком од 21.45, на Другом програму РТС- а . [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара