Читај ми!

Наши дани

Зима је пред вратима а ово су дани слава, прослава и промишљања јел нам година била добра и хоће ли следећа бити боља. За све је важно да је породица на окупу а пријатељи близу. О свему овоме у овој емсији Знања имања говоре:

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Породица Коларевић,три генерације у истом послу - како се постаје мајстор у производњи барањског кулена и да ли је заиста најбољи на свету?

Иван и Миа Тадић, он Србин она Финкиња - како су љубав, породицу, срећу, посао и мир нашли у селу Причевић код Ваљева.

Катарина Томашевић, председница Удружења жена “Златне жене” - како се чува наша традиција у селима Барање.

Тамара Поводњак, студенткиња Пољопривредног факултета и заљубљеник у коње - своју будућност планира у родном месту.

Александар Јаковљевић из Јевремовца код Шапца о ИПАРД искуству које је поставило основе зелене економије и екологије и отворило врата европских тржишта.

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Ана Маринковић, Миле Новаковић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом