Читај ми!

Гастрономад

Аљаска за почетнике

Бајковито и мистично полуострво, Аљаска последњих година привлачи све више туриста. Хладна и неприступачна, окружена Пацификом и нетакнутом природом, постала је омиљена дестинација ловаца и риболоваца. Обилује најсвежијом храном, коју мештани припремају по рецептурама сакупљаним из свих крајева света.

Наш гастрономад Никола Вучковић кренуо је на гастрономско путовање у ову далеку америчку државу још као студент Високе хотелијерске школе. У хотелу Мериот проглашен је за радника месеца, а знање је допуњавао и у малом рибљем ресторану, у који су сваког јутра стизале краљевске крабе, гамбори и свежа риба. Гледаоцима Гастрономада припремиће два специјалитета, која су честа на трпезама на Аљасци - чорбу од лососа и колач од дивљих боровница. Пријатно гледање!

Коментари

Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом
Predmeti od onixa
Уникатни украси од оникса
Ruzmarin
Рузмарин – биљни еликсир младости, чува наше памћење и отклања болове