Читај ми!

Један добар дан

Очекујте занимљиве и инспиративне приче, добру забаву и корисне савете које нам свима могу олакшати и побољшати живот, а да нам дан буде још лепши, осим заштитног музичког знака наше емисије - Јелене Пајић и "Једног доброг бенда", долазе нам и одлични музички гости. 

О музици и плановима говори нам Јелена Томашевић која је после девет година објавила нови албум под називом "Искрена". На њему је укупно 13 песама: пет синглова који су већ раније одушевили публику, али и седам нових песама, уз један ремикс. Нови албум Јелена је најавила синглом "Рано моја мила“ који је објавила крајем прошле године, а у сусрет изласку албума, изашла је још једна песма "Веруј ми да верујем".

Премијера представе "Човек слон" према тексту Димитрија Коканова у режији Кокана Младеновића одржана је протеклог викенда на сцени "Оливера и Раде Марковић" Београдског драмског позоришта. Тим поводом у госте нам долази глумац Александар Јовановић Меда.

У нашем студију ће запевати млади музичар који плени својом мистиком и рекреираним ретро звуком ком је удахнуо нови живот. Петар Вагнер, познатији као Фантом, прича приче своје генерације језиком 80-тих.

Срчана слабост је један од највећих и најчешћих проблема који прете да угрозе здравље нашег срца. Можемо ли да спречимо да до ње дође? Како да чувамо здравље свог срца? Шта лекари саветују пацијентима који пате од срчане слабости, када је реч о исхрани, тренингу и промени животних навика? То ће нам објаснити кардиолог, докторка Милица Вукићевић.

За увод у лето и концертну сезону, Буч Кесиди објављује нови албум “Уживо са стадиона Ташмајдан" снимљен на њиховом највећем самосталном концерту на пред 10 000 обожавалаца.

У студију "Једног доброг дана" се дружимо са Зораном Зарубицом и Луком Рацићем.

Уредник и водитељ емисије: Ивана Миленковић

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије