Читај ми!

Један добар дан

У новом издању емисије “Један добар дан”, припремили смо прегршт занимљивих тема из света музике, позоришта, моде и спорта.

У другом полуфиналу Бунт Рок Фестивала 2024, представиће се још десет учесника. Двадесет нових рок аутора и бендова из Србије такмичиће се за победу и вредне награде током три вечери фестивала. Већина учесника први пут ће наступити у ТВ студију. Више о овом пројекту рећи ће нам Бранка Главоњић.

Славен Дошло, познати глумац, представиће богат репертоар “Вече мјузикла на Теразијама”.

У оквиру своје европске Стадион турнеје 2024, “Рамштајн” поново стиже у Београд. Концерти на Ушћу су заказани за 24. и 25. мај. Очекује се спектакуларан сценски наступ са врхунским визуелним ефектима, по чему је “Рамштајн” познат широм света, а наша екипа је била на лицу места.

Теодор Ђорђевић, актуелни шампион у бодибилдингу, причаће о успесима које заједно са својим тренерима ниже годинама.

Преко друштвених мрежа многи су сазнали за посебан хор у који можете лако бити примљени. Потребно је само да “пожелите да певате и дођете”. Забава је загарантована, енергија фантастична, а уз то се и пева. У студио нам долази Поп Хор.

Модни дизајнер Пеђа Недић, познат по иновативним креацијама и јединственом стилу, представиће своју најновију колекцију. Разговараћемо с њим о инспирацијама и будућим плановима.

Емисију води Милица Гацин

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије