Читај ми!

Овчије богиње

РТС ординација наставља у здравом ритму, и ове недеље сазнаћете нове корисне информације и савете важне за очување здравља. Глумица Ивана Дудућ ће открити како је поднела овчије богиње које је недавно прележала, а инфектолог ће разјаснити дилеме у вези са том инфекцијом. Како се борити са невољним мокрењем тј. уринарном инконтиненцијом објасниће гинеколошкиња, а на крају ће нутриционисткиња говорити о различитим салатама.

У првом делу емисије "Моја борба“ глумица Ивана Дудић откриће како је поднела овчије богиње које је добила пре неколико месеци, а све дилеме у вези са том инфекцијом разјасниће инфектолог проф. др Драган Микић.

У "Ординацији“ ће бити речи о проблемима невољног мокрења са којим се чешће боре жене, али проблем уринарне инконтиненције погађа и мушкарце. Специјалисткиња гинекологије др Ивана Вранешевић појасниће који су фактори рзика, врсте инконтинеција, да ли постоји превентива и како се проблем невољног мокрења може олакшати и превазићи.

На јеловнику ће ове недеље бити салате. "Све о…“ тој здравој храни рећи ће нутриционисткиња Ивана Ћосић, а сазнаћете зашто је добро јести салату уз сваки оброк, које зелено поврће је најздравији избор и са чиме треба комбиновати руску салату.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије