Читај ми!

Један добар дан

Поштовани гледаоци, хвала што сте већ читавих годину дана уз екипу емисије "Један добар дан" која ове среде слави свој први рођендан. Дочекали смо га са много ентузијазма. Обећавамо дивну забаву и дружење. Припремили смо занимљиве приче и лепа изненађења.

Наш први гост, на првом рођенданском слављу, биће глумац и продуцент Милош Биковић! Говориће нам о мисији и циљевима фондације која носи његово име, али и о глуми, позоришту, филмовима и новим улогама.

Са вама ћемо поделити неке од најзанимљивих тренутака који су обележили наше дружење у протеклих годину дана и открити каква је атмосфера иза камере у екипи емисије "Један добар дан".

"Долази љубав" је назив последњег албума Марије Шерифовић, а ми смо веома срећни што управо она долази данас на наше прво рођенданско славље. Са Маријом причамо о великом успеху овог албума и серији концерата који су уследили после њега.

Водимо вас у РТС клуб на представљање репрезентативног издања фотомонографије посвећене 25- огодоишњем успеху режисера Емира Кустурице и његовог бенда.

26. маја са почетком у 20 часова у Ботаничкој башти група (Не)Нормални и гудачки оркестар Музикон одржаће концерт у част, “вечитог дечака“ београдског асфалта, Владе Дивљана. Детаље откривамо на крају емисије.

Водитељ и уредник: Ивана Миленковић

 

 

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије