Нови почетак

Трећа сезона националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак" улази у завршницу - претпоследња емисија посвећена је акцији помоћи петочланој породици Конатар из Крагујевца.

Након вишедеценијског живота у заједници са родитељима, желе да се преселе на село. На ту идеју дошла је Јасмина, након што јој је отац преминуо. Породица је подржала у настојањима да се из загађене градске средине преселе на село, које нуди здравије окружење за будући живот породице.

Тим емисије, са Маријом Вељковић на челу, размотриће са овом породицом три куће у три различита села недалеко од Крагујевца. Породица ће донети одлуку који је од понуђених породичних објеката најадекватнији за њихов нови животни почетак. 

А да би и финасијски били стабилније обезбеђени, тим пројекта "Нови почетак" ће им помоћи да прочисте свој плац. Посадиће воће и потом пећи ракију - у најсавременијем казану који су такође добили на дар од наше екипе.

Нову епизоду емисије "Нови почетак" погледајте у петак у 21 сат на Првом програму РТС-а и репризно у недељу у 12.20 РТС 1.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије