Породична мрежа, 3. циклус

Eпизода 9: Самопоуздање

Имати самопоуздање значи имати поверења у себе, своје способности и одлуке. Оно је важан део личног развоја, поготово са изазовима које су пред нове генерације донеле друштвене мреже. Сматра се да значајно утиче на психо-физичко здравље, друштвени живот и постизање успеха у животу.

Једно од кључних питања је како га изградити, односно који фактори из нашег окружења делују позитивно, а који негативно на то како доживљавамо себе. Која је улога породице у његовом развоју? И да ли се нешто променило у оносу на време када су одрастали родитељи? Одговоре на ова питања покушаће да дају психолошкиња Ана Мирковић и породице Јовановић и Костић у епизоди "Самопоуздање".

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Срђан Филиповић, монтажер Станко Повић, директор фотографије Сима Димитрић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије