Читај ми!

Зашто возачи хитне помоћи плаћају казне?

После читавог низа писама возача хитне помоћи у којима наводе да их је током спасавања живота пацијената зауставила полиција због прекорачења брзине или проласка кроз црвено светло, екипа емисије САТ истражила је како изгледају прописи који се односе на овај тежак и племенит посао.

Кроз разговоре са самим возачима, судијом и адвокатом показаће са чиме се суочавају они који брзо не возе својом вољом – а од своје, најчешће невелике плате морају да се сналазе за казне. У целој причи веома је занимљив одговор Министарства унутрашњих послова, који је изненадио и редакцију емисије САТ, а сасвим сигурно ће и публику.

У рубрици "Представљамо“ чека вас велика атракција – после статичне премијере коначно су тестирали нову генерацију дачије "дастер“ на путу и на терену, па су је, због гледалаца, чак и намерно огребали.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.05 ч на Првом програму.

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара