Читај ми!

Све о лековима против болова

Наставља се здрава мисија у РТС ординацији за нацију, а ове недеље очекују вас корисне приче из три области. На почетку о свом болу и превазилажењу психичких проблема говориће Игор Јурић, фармацеуткиња ће разрешити све заблуде у вези са препаратима против болова и на крају ћете од хирурга сазнати како се могу решити проблеми са појачаном желудачном киселином која се враћа у једњак.

У првом делу емисије "Моја борба" гост ће бити Игор Јурић, отац убијене Тијане Јурић. Ове године обележава се 10 година од њене смрти, а Игор ће открити како је после трагичног догађаја превазишао тугу, како је повратио веру у људе и опоравио се психички. Савете из угла психолога даће Татјана Прокић, психолошкиња и психотерапеуткиња.

У блоку "Моја апотека" биће речи о препаратима против болова. Магистра фармације Соња Стојиљковић разрешиће многе дилеме у вези са одабиром, комбиновањем и деловањем тих препарата, али и нагласити шта се никако не сме радити приликом примене ових лекова.

Одговоре на "5 питања" о лечењу рефлуксне болести даће доц. др Огњан Скробић, хирург из УКЦС. То је ситуација када се желудачни садржај и киселина враћају у једњак, а сазнаћете колико је то опасно, када се треба јавити лекару и које навике могу да помогну да се проблем реши пре него што се примене хируршки захвати.

Ауторка и водитељка је Марија Поповић.

Редитељка је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара