Читај ми!

Колико сати треба за 1.500 km на струју кроз Србију?

Екипа емисије САТ кренула је на пут који, на први поглед, изгледа немогуће – да обиђе 1.500 km за најкраће могуће време, уз поштовање саобраћајних прописа, и то кроз Србију.

Први предуслов овог истраживања јесте да путовање обухвати што више градова, читаву земљу, уколико је могуће. Други предуслов јесте управо трка са временом јер је ово симулација далеког путовања на коме возач нема луксуз да троши десетине сати на одмарање. Управо зато дали су себи задатак да се ни на једном пуњачу за струју не задржавају дуже од 10 до 20 минута.

Како је протекао овај задатак, да ли су успели, за колико сати су прошли читаву земљу? Како је текло планирање пута, колико је све то коштало и да ли је у нашој земљи могуће путовати са истока на запад, са севера на југ само на струју? Одговори вас чекају у наредној емисији САТ.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.10 ч на Првом програму.

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара