Читај ми!

Један добар дан

У новој емисији "Један добар дан" истражујемо актуелне теме из света моде, филма, музике и забаве.

У студију нам се придружује модна креаторка Ирена Граховац, која је недавно затворила овогодишњи Perwoll Fashion Week. Ирена је овом приликом представила ревију посвећену вештачкој интелигенцији инспирисаној природним елементима, док је у процесу стварања скица слушала музику из филма "Одисеја 2001. у свемиру".

Директор сектора за право и спорт СЦ "Ташмајдан", Нино Дошен, најавиће нам предстојеће догађаје ове сезоне.

Разнолики музички гости употпуниће нашу емисију. Панчевачки бенд "Љубичице" најављује велики концерт који ће се одржати 26. априла у Великој сали Дома омладине Београда. "Љубичице" започињу концертну сезону која ће обухватити турнеју по Србији, наступе на летњим фестивалима и концерте у региону.

Певач Филип Митровић, након медијске паузе, долази у наш студио како би премијерно представио свој нови албум, као и прву песму "Ожиљци".

Новак Ђоковић Фондација посвећена је унапређењу живота деце у Србији. Фондација ове године заједно са Београдским маратоном организује нови панел под називом "Награђивање деце у спорту". Нешто више о овом догађају рећи ће нам бивши репрезетативац одбојкаш Андрија Герић, Дарко Хабуш генерални секретар спортског савеза и бивша репрезетативна Фед Купа Ана Јовановић.

Емисију води Кристина Раденковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво