Читај ми!

У сусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024

Од 14,40 часова само на Првом програму РТС-а можете погледати и девету епизоду серијала Усусрет Европском првенству у фудбалу - Немачка 2024, аутора и водитеља Немање Матића.

У новој епизоди, у интервјуима са нашим познатим спортским новинарима покушали смо да добијемо одговоре на питања због чега Србија пуне две деценије није играла на Европским шампионатима.

Анализу претходних наступа у квалификацијама дали су дугогодишњи спортски новинар Небојша Петровић, новинар и коментатор Радио Београда Милан Биговић, спортски новинар Тањуга Жељко Вучковић и спортски коментатор и новинар Спорт Клуба Драган Чича.

У деветој епизоди присетићемо се свих рекорда које је Кристијано Роналдо поставио на Европским шампионатима, а имаћете прилику и да уживате свих 14 голова које је Португалац постигао на завршним турнирима.

Подсетићемо се и, по многима, најлепшег гола у историји Европских шампионата, и то из призме селектора Холандије Роналда Кумана, а видећемо и неке од најспектакуларнијих голова икада на првенствима старог континента.

И за крај, са колегама новинарима, Петровићем, Биговићем, Вучковићем и Чичом, аутор серијала Немања Матић одао је почаст Јовану Циги Секулићу, једном од наших најцењенијих, најбољих и најпознатијих спортских новинара, који нас је нажалост прерано напустио у 71. години.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво