Читај ми!

Породична мрежа, 3. циклус

Eпизода 5: Како зауставити дигитално насиље

С обзиром да истраживања показују да је свака трећа млада особа у Србији трпела неки облик злостављања на интернету, а медији су препуни прича о томе, замислити да живимо у толерантнијем друштву постало је готово утопија. Или ипак није? Како зауставити дигитално насиље, тема је новог наставка "Породичне мреже".

Шта је у рукама сваког од нас поједнично, на чему би требало да раде технолошке компаније, а на чему цело друштво? Да ли су деца довољно едукована о томе како да не претрпе или почине дигитално насиље? И како родитељи могу да им помогну да се понашају одговорније на интернету? О томе ће психолошкиња Ана Мирковић разговарати са породицама Батоћанин и Вукмановић у суботу 20. априла од 12.30 на РТС 1.

Серијa "Породична мрежа" део је пројекта Безбедност деце на интернету који се реализује уз финансијску подршку и у сарадњи са Министарством информисања и телекомуникација.

Екипу серије чине: водитељ и сценариста Ана Мирковић, главни координатор пројекта и одговорни уредник Редакције школског програма Невена Младеновић Благојевић, продуцент Драгана Богдaновић, дизајнер звука Срђан Филиповић, монтажери Ненад Џодић и Милан Крстески, директор фотографије Сима Димитрић, уредник серије Тамара Вешковић и редитељ Милан Јовановић

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије