Читај ми!

Нови почетак

У осмој епизоди трећег циклуса хуманитарног ТВ серијала и националног пројекта "Нови почетак", екипа емисије помаже Драгани Мајсторовић из Чачка. Самохрана мајка, бори се за бољи живот своје четворо деце.

Драганин супруг је напустио њу и децу - отишао је својевремено на привремени рад у Русију и потом се више није вратио породици.

Као самохрана мајка, Драгана се истовремено бори и за свој живот јер је тешко оболела и већ неколико година прима терапије намењене излечењу.

Екипа пројекта "Нови почетак" потрудила се да уз подршку и сарадњу општине Чачак буде креиран социјални програм и да уз помоћ организације УНОБС Европске уније - пронађе дом за ову породицу.

Истовремено, Марија Вељковић се са екипом емисије потрудила да осмисли и посао који би Драгана могла да ради код куће и да издржава своју породицу.

Поред тога организовали смо и лепу прославу пунолетства најстаријој Драганиној ћерки. И то није све - потрудили смо се да цела породица буде поново на окупу те смо на славље позвали и Драганиног супруга. Присуствовали смо њиховом сусрету и помирењу и надамо се да ће убудуће Мајсторовићи живети заједно и у слози.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво