Читај ми!

Јутарњи програм

Најстарији активни тркач Србије Влада Стевановић 23. марта пуни 90 година. Њему за рођендан организује се трка на Земунском кеју. Шта је то у трчању што прија деда Влади?

Око три милиона старих бројила биће замењено паметним до 2030. године, план је "Електродистрибуције Србије". Да ли власници малих пумпи све теже опстају? Шта значи дијалог ЕПС-а и корисника пепела, шљаке и гипса? О енергетским темама говориће нам Јелица Путниковић

Кренуо је наш нови серијал, коме се сви радујемо. Јер то је начин да упознамо неке младе и талентоване људе. После кухињског калфе, Јутарњи програм представља и друга интересантна замимања.

ДА ли неплаћени кућни рад постаје признати рад? Шта значи то што ступа на снагу Правилник који прописује како да се тај рад вреднује и израчунава? Шта су наредни кораци у стицању права на здравствено осигурање, по основу неплаћеног рада? О томе говори Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности

Славица Дамјановић је бака седморо унука од којих су два дечака, близанци са сметњама у развоју. Породична искуства, бриге и борбе преточила је у књигу "Шта ће бити сутра", која би могла да помогне родитељима који подижу децу са проблемима у развоју. Славица ће бити с нама, после девет сати.

Рано пролеће је време када у шумама и на градским пијацама може да се нађе сремуш. Како се правилно користи и како може да нам поправи здравље, откивамо у нашој сталној рубрици "Тајна биља".

Данас излази и званична аутобиографија папе Фрање, а Рим се припрема за јубилеј који се одржава наредне године. Из вечног Рима јавља нам се Сања Лучић.

Синоћ је публици представљен документарни филм "Догодило се" о Ратку Рудићу, човеку ватерпола, једном од најбољих и најтрофејнијих тренера света свих времена у свим спортовима. Како је било на премијери и колико му, као спортисти, значи то што је добио филм?

Концертом у Београду, 27. марта, Национални ансамбл "Коло" ће показати поштовање према уметничком опусу Радојице Кузмановића, који је прошао пут од играча, солисте, асистента до директора Националног ансамбла "Коло". О томе при крају емисије.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Бојана Марковић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво