Читај ми!

Шта ће разрешити нови избори у Београду

Грађани Београда ће, највероватније, три пута гласати у шест месеци. Шта ће нови избори за градску скупштину променити на политичкој слици главног града и Србије

Баш као што је наслућивано и најављивано градска скупштина Београда није формирана у законском року и ићи ће се на нове изборе. Они се могу догодити већ у другој половини априла, а најкасније до краја маја. Да ли је то довољно времена да се нешто око изборних правила унапреди по препорукама ОДИХР-а, да се прочисте бирачки спискови, побољша медијско покривање избора?

Треба ли очекивати другачије коалиције, укрупњенију политичку сцену? Какве последице на излазност може да има датум одржавања избора, да ли ће цену платити локални избори за београдске општине који треба да се одрже у јуну?

О овим питањима у емисији "Таковска 10" разговарају ванредни професор Факултета политичких наука у Београду Душан Спасојевић, извршни директор ЦеСИД-а Бојан Клачар, политички аналитичар Дејан Вук Станковић и директор агенције Фактор плус Владимир Пејић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво