Читај ми!

Јутарњи програм

Ексклузивно, после пола 11, у Јутарњем програму ће бити Теја Дора, победница Песме за Евровизију и Душка Вучинић. Видећемо како ће се Теја Дора и РТС припремати за представљање Србије на Песми Евровизије у Малмеу.

Видећемо како изгледа највећа љуљашка у Западној Србији.

Најбољи млади математичари Србије, ученици од 5. до 8. разреда, имали су ,,Математички маратон" . Ко су победници, зашто воле математику и науку?

Почиње недеља у којој је и Међународни дан жена. О томе шта је потребно да се промени говор и атмосфера у друштву  и смањи број жена које су жртве насиља у породици, о жени у бизнису, о личним пратиоцима за децу са инвалидитетом, у Темама дана говори нам Бранкица Јанковић, повереница за заштиту равноправности

Наше срце пропада и када не осећамо то.  Колико је превенција важна? Колико је медицина напредовала да операције на срцу враћају човека нормалном животу? Очекујемо доктора Ивана Стојановића, са Института Дедиње.

Данас је 79. рођендан Црвене звезде. Који срвено-бели спортисти су обележили претходну годину, од кога се највише очекује на Олимпијским играма?

"Нисам стигао ни да остарим" је књига джудо легенде Вука Рашовића. Питаћемо Вука шта је мотивација за свакодневне тренинге и такмичења скоро 65 година.

Зашто је много повреда код тркача рекреативаца? Каква може да буде улога инфлуенсера тркача? Да ли су савети јединствени за све? О томе говоре атлетичарка, лекар спортске медицине и наша Данијела Драгојевић.

На данашњи дан, пре 20 година, у пожару у манастиру Хиландар на Светој гори изгорело две трећине тог комплекса.. Две деценије касније завршава се обнова Свете српске царске лавре на Атосу. Да ли ће до краја године бити завршени сви радови? О томе, после 10 сати, говори нам Миливој Ранђић, директор Задужбине Светог манастира Хиландара.

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Гордана Стијачић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво