Читај ми!

На вечери код Ане Бебић

Прва домаћица нове сезоне серијала На вечери код је шармантна певачица Ана Бебић, родом из Метковића која већ дуже од деценије живи и ради у Београду.

Овде је основала породицу и направила каријеру и данас је једна од најтраженијих певачица своје генерације позната по сјајној атмосфери коју прави на свиркама.

Она је искрено говорила о себи, признавши да су јој деца и приватни живот ипак најважнији а многе занимљиве детаље открио је и њен кум Борис, познати модни дизајнер који је био изузетно расположен за шалу.

Симпатична плавуша се показала као насмејана али и врло вешта домаћица. Својим специјалитетима задовољила је укус распеване екипе Со која је на вечеру стигла са звуцима трубе. Сви су били распевани, нарочито Ренато Хенц и Жарко Степанов коме је домаћица свако мало грешила име.

Где су Сланиши били пре вечере, како су изненадили домаћицу и њене комшије и зашто Христина више воли трубу од гитаре видећете на вечери код Ане Бебић која је на прави начин пробила лед и најавила још једну узбудљиву сезону.

Уз много песме, духовитих опаски и укусних залогаја Данијела Веселиновић, Ивана Николић, Христина Поповић, Иван Заблаћански, Жарко Степанов и Ренато Хенц су ово прво заједничко дружење завршили у сјајном расположењу.

12 нових такмичара спремно је за својеврсни кулинарски окршај који их очекује у новој сезони серијала На вечери код...

Талентовани и хумани уметници, као и до сада, подељени у тимове Бибер и Со бориће се да својим екипама обезбеде што боље оцене и на прави начин угосте своје супарнике. Управо од оцена гостујуће шесторке, зависи који ће тим на крају славити и као победник, награду - чек на милион динара уручити Нурдору тј. Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака са седиштем у Београду.

За тим Бибер ће у новој сезони кувати певачице Ана Бебић и Марина Тадић, глумице Љубинка Кларић и Нада Мацанковић, певач Стефан Здравковић и музичар Ненад Златановић.

Екипу Со представљаће трубачица Данијела Веселиновић, глумице Христина Поповић и Ивана Николић, те њихове колеге Иван Заблаћански и Жарко Степанов, као и Ренато Хенц, певач.

Сви они ће се представити у сасвим новом светлу а о њима ће бројне детаље открити и њихови пријатељи, као и чланови породице. Видећемо како се сви они сналазе како на пијаци, тако и у кухињи, те како се понашају када им у госте дођу пријатељи, али у овом случају и супарници.

Оно што је сигурно је да нас очекује још једна узбудљива, забавна и врло весела сезона у којој ће бити много тога за препричавање.

Нова сезона серијала На вечери код, у старом, добро познатом термину, понедељком од 22ч на првом програму РТС -а.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво