Читај ми!

Приче удвоје

У данима када се слави и говори о љубави, о овој теми говориће 15 парова који су били гости у емисији ТВ лица као сав нормалан свет.

О томе како се сећају романтичних прича удвоје говоре: певач Жељко  Самарџић и његова супруга, костимографкиња Иванка и глумац Мики Крстовић, глумица Паулина Манов и писац Влада Ђурђевић, новинар Бранко Станковић и супруга Славка, музичари Жика и Јелена из групе Зана, тениски тренер Никола  Пилић са супругом глумицом Мијом Пилић, глумац и редитељ Љубиша и продуценткиња Мира Самарџић, Торбица из Државног посла Никола Шкорић и супруга Гордана, научница др Гордана Поповић и шаховски велемајстор Петар Поповић, балетски пар Крунослав и Гордана Симић, глумци Бранко и Наташа Јанковић, водитељи Александар и Јелена Гајшек, глумица Невена и певач Марко Вукес, водитељ Дејан Драгићевић и кошаркашица Оливера Кривокапић, књижевница Јасминка и глумац Влада Петровић.

Аутор:Татјана Петернек Алексић

 

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво