Читај ми!

Гост Никола Ракочевић

Никола Ракочевић, талентован и награђиван позоришни и филмски глумац, познат је по бројним улогама и проглашен је једним од десет најбољих младих глумаца у Европи.

За локацију на којој је снимана емисија "ТВ лица као сав нормалан свет" одабрао је родни Крагујевац и насеље Белошевац у коме је одрастао. Говорио је о породици и слободи коју је имао док је јурио с брда на брдо, о Швапском потоку поред кога су се играли, препрекама које је прескакао а које су га научиле како да превазилази неке друге препреке у животу, о принцес крофнама које је јео на гробљу, о школи у коју је ишао и драмском студију при Дому омладине у Крагујевцу у коме су његови вршњаци успели да се спасу од свега што неки данас називају "веселим деведесетим". У дану када је обишао све локације које су обележиле његову младост, показао је како је окружење у коме је одрастао утицало да данас, упркос успеху и популарности, живи као сав нормалан свет.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво