Читај ми!

Гост Милутин Мима Караџић

Како изгледа сарадња са братом Миланом? Да ли је стварно пут од Будве до Београда једном трајао читавих 18 дана? Како се данас сећа журке коју су организовали глумци Атељеа 212 када се оженио.

Милутин Мима Караџић у новом издању емисије ТВ лица… као сав нормалан свет присећа се детињства у Никшићу, Пете пролетерске улице у којој је одрастао, бокса и поезије, мало његових и много више туђих стихова које и данас говори, као што ће део њему важне песме рећи и у емисији.

На местима у којима најрадије седи са пријатељима Мима се присетио једне ноћи у Подгорици када га је један глумац убеђивао да упише академију, доласка у Београд и прве улоге, у серији "Војници" популарности коју му је донела због чега га је на уласку у касарну на одслужење војног рока дочекао натпис "добродошао војниче Караџић".

Са великим поштовањем говорио је о Муцију Драшкићу који га је примио у позориште, о ансамблу са којим је друговао, о Бати Стојковићу који је желео да му за свадбу купи ледомат и о журци коју су приредили када се женио, о краткотрајном браку, о одласку у Аустралију, о глуми која му је много тога донела, али и због које је много тога морао да жртвује, као и о томе да је време најдрагоценја категорија у животу.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво