Читај ми!

Фудбал - Жреб за ЕУРО 2024

После 24 године наша земља ће имати фудбалски тим на шампионату Европе. Први пут под именом Србија. Иако је очекивано да се до континенталног шампионата стигне лакше, стрепело се готово до последњег минута квалификација. На крају је остварен циљ, али су укупни резултати утицали на то да се предстојећи жреб група за шампионат дочекује са зебњом.

Србија ће бити у четвртом "шеширу", и једино је сигурно да неће моћи да игра против Италије, Швајцарске и екипа које ће своје место у Немачкој тражити кроз бараж крајем марта наредне године. Сви остали су потенцијални ривали тиму Драгана Стојковића. Наша репрезентација ће добити по једног ривала из сваког од преостала три "шешира". Из првог су потенцијални противници Немачка, Португалија, Француска, Шпанија, Белгија и Енглеска, и јасно је да из ове групе нема никог ко би се могао назвати пожељним. Што се тиче другог и трећег избора, ту је ситуација другачија, те се у обе ове групе налазе и тимови који су реално слабији од нашег, али и они који су за било кога праве "нагазне мине". Другог противника добићемо из групе у којој се налазе Мађарска, Турска, Данска, Албанија, Румунија и Аустрија, док трећи "шешир" попуњавају Шкотска, Словенија, Словачка, Чешка Република, Холандија и Хрватска. Комбинација има много, и сигурно је да свако има неку своју жељу, а да би резултат био задовољавајући за навијаче у Србији, репрезентација ће морати да одигра далеко боље него што је то био случај у успешно завршеним квалификацијама.

Церемонија жреба за ЕУРО 2024 одржаће се у Хамбургу , у суботу, 2. децембра. Почетак је у 18 часова, а пренос је на РТС 1. Коментатор Милош Кривокапић.

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво