Читај ми!

Данас импровизујемо: пут око света

Зашто је змају потребан стетоскоп у ковчегу са благом и како ће реаговати зец кад у телевизијском студију пронађе страшног лава, мораће да одгонетну наши четврти четвртфиналисти – екипа Гусара и екипа Исе и Бисе. Будите са нама у суботу, 2. децембра у 12.08ч на Првом програму Телевизије Србије.

И дошли смо до четвртог четвртфинала друге сезоне "НТЦ квиза", у коме ће се борити ученици Основне школе "Јован Цвијић" из Зрењанина и Основне школе "Васа Стајић" из Новог Сада. Оба тима су спремна да се такмиче игром, а ко се буде посвећеније играо, обезбедиће себи и полуфиналну борбу, а можда и финалну.

Представе се завршавају аплаузом, а ова епизода почиње аплаузом. Разлог за то је једноставан – наши такмичари кад виде Миљана, знају да ће им припремити неку зврчку која ће их забавити. Сваку игру ће играти као премијеру, а у епилогу, игри изненађења, доћи ће права глумица, која се бави импровизацијом.

Глумица се зове Тијана Кесић-Стаменковић и шта ће она импровизовати? Добиће неколико држава и сваку треба да објасни асоцијацијама на ту државу. Пропутоваћемо свет на брзину сви заједно и након тога прогласити победника.

Навијајте за свој омиљени тим, сада већ постаје напето и неизвесно! Будите са нама и ове суботе, 2. децембра у 12.08ч на Првом програму Телевизије Србије. Репризу можете да погледате одмах сутрадан, 3. децембра у 8.30ч на Другом програму Телевизије Србије. Ако сте ипак у тим терминима на неком лепом месту са породицом, окупите их касније и потражите нашу нову НТЦ-авантуру на нашој платформи rtsplaneta.rs или youtube-каналу.

Уредница и сценаристкиња квиза је Јелена Попадић Сумић, аутор квиза др Ранко Рајовић, аутор питања Вук Рајовић, коме је, уз помоћ Марине Илић и Катарине Рајовић, додељена и супервизорска палица. Сценограф је Горан Јоскимовић, костимографкиња Тијана Будимлић, композитор Милан Станковић SevdahBABY, спикер Драган Вучелић, а највећи навијач и пријатељ наших такмичара је глумац водитељ – Миљан Прљета! Квиз је произведен у продукцији Tradegator ДОО.

Најлепше је учење – учење кроз игру!

НТЦ квиз

Autor:
РТС

„НТЦ квиз“ се емитује сваке суботе у 12:05ч на Првом програму Телевизије Србије. У питању је права мождана авантура, коју зачињава велика количина дечје радости. А радости је највише у игри и зато смо у помоћ позвали пријатеља деце и великог заговорника игре, творца НТЦ система учења, др Ранка Рајовића! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво