Читај ми!

Како до здраве животне средине и ефикасне пољопривреде

У предизборној ТВ дебати представници четири листе расправљају о томе шта ће урадити да Србија буде чистија, а њена пољопривреда ефикаснија.

Свако ко се бавио преговорима са ЕУ закључио је да ће поглавље о животној средини бити најскупље за реализацију. Србија деценијама дише лош ваздух и за производњу струје у великој мери користи угаљ, а последњих година битке се воде и око рудних потенцијала, највише око ископавања литијума.

Такође, Србија увози храну коју сама може да произведе, док стручна јавност упозорава да је ефикасност домаће пољопривреде ниска и да је то потенцијал који се недовољно користи.

Може ли се у Србији живети и јести здравије, могу ли природна богатства и земља да донесу благостање, то су теме о којима ће дебатовати:

Ана Брнабић, листа "Александар Вучић – Србија не сме да стане“,

Александар Јовановић, листа "Србија против насиља“,

Душан Туфегџић, листа "Народна странка - Сигуран избор. Озбиљни људи“,

Бошко Обрадовић, листа "Национално окупљање – државотворна снага“.

Модератор дебате је Зоран Станојевић.

Реч на реч Реч на реч

Autor:
Зоран Станојевић

Емисија “Реч на реч” први пут је емитована 2012. године, у време тадашњих парламентарних избора. Дебате су омогућиле политичким представницима (учесницима) представљање својих политичких позиција јавности, а гласачима да прикупе све информације које су им биле потребне за формирање коначног избора, али и да позову јавне функционере на одговорност. Од тада, ова емисија се наметнула као поуздана платформа за разматрање проблема који су се показали као најважнији у датим моментима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво