Читај ми!

Дедовина као будућност за близнакиње

Један момак из Бајине Баште напустио је страну фирму у Београду, вратио се у своју варош, преко интернета упознао једну девојку из Београда, онда су се одселили на дедовину у планини, добили близнакиње и онда одлучили да сиђу на другу дедовину крај Дрине и створе деци живот у природи.

Њих двоје су Дарко и Јелена, они имају органску башту, лепу дедину кућу, гаје пилиће, али пре свега се баве грнчаријом - израдом посуда за кување. Пошто је радионица у Дарковој родној кући он сваког дана као да одлази на посао у неку фирму. Путује по 40 минута у једном смеру и није уз децу која одрастају.

Емисија "Моја дедовина" долази да од једног објекат на имању деде и бабе створи радионицу прекопута куће. То ће за ову породицу бити победа која ће им донети мирнији и лакши живот. Тата ће бити поред деце близу, да ускочи у помоћ мами. То је мисија. Моба пријатеља и кумова помоћи ће да се све спроведе у дело.

Овај серијал доноси три хиљаде евра као помоћ да се купи грађевински материјал, али је обавеза домаћина да окупи испомоћ и да све радове заврши за три дана.

Моја дедовина Моја дедовина

Autor:
Милан Поповић

Пред вама ће од запуштених и упарложених сеоских домаћинстава настајати дедовине са новим сјајем. Пред камерама ће "од бабе настајати девојка"- гледаћете како се за 4 дана са само 6 просечних плата (које домаћину доноси екипа серијала) обнављају дедовине широм Србије. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара