Читај ми!

Културни дневник

У Скупштини Града Београда одржана је конференција за новинаре поводом 66. Међународног београдског сајма књига. На овогодишњем Сајму представиће се око 400 излагача из земље и иностранства.

У емисији ће бити речи и о монографији о уметничком опусу глумца Милана Гутовића, као и о концерту једног од најбољих младих саксофониста из Словеније - Јана Гричара, који је отворио 10. Међународни фестивал саксофона Belgrade Saxperience.

Водимо вас у Студентски културни центар Београда на једну од најзначајнијих смотри девете уметности у региону - Салон стрипа. На двадесетом јубиларном издању фестивала, између осталог, представљена су и два велика уметничка пројекта.

"Премотавање унапред" назив је новог албума славног музичара Ринго Стара и то ће бити четврти који је објавио од 2021. године.

Музеј савремене уметности у Београду ове јесени покреће програм уметничког филма - посвећен покретној слици, видеу и филму као све популарнијој и непрестано развијајућој уметничкој форми. Тим поводом гошћа Културног дневника је директорка музеја и кустоскиња програма Маријана Коларић.

Уредник Јелена Виденовић

Реализација Маја Мандић

Монтажа Милош Ачански

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу