Читај ми!

На вечери код Сузане Петричевић

Талентована глумица, духовито "дете Југе" како саму себе назива одушевила је Бибериће не само својим специјалитетима, већ шармом и гостопримством.

Сузана се присетила неких детаља из свог узбудљивог живота и школских дана али и искрено говорила о својој љубави према театру, кћерки и унуцима који су јој сада највећа радост. Од једног од њених најбољих пријатеља чућете каква је глумица иза сцене и зашто важи за врхунску домаћицу која се, како рече, на пијаци осећа као код куће.

Пре вечере, гости су управо по узору на Сузанине Сланише обишли Краљев двор који их је оставио без даха и са песмом стигли код домаћице која их је још на почетку збунила именима својих јела.

Шта је "Д братство и јединство" и какав је сладолед од краставца чућете од распеване екипе коју је Сузана дочекала као на сцени.

Шта је расплакало Милоша Радовановића и због чега се Немања Николић заљубио у домаћицу видећете на вечери код Сузане Петричевић.

Ово дружење са бескрајно симпатичном и насмејаном глумицом завршено је правом журком током које су певали сви, од Наде, Зејне, Мине и Славена до Милоша и Немање који је још једном демонстрирао фантастичан апетит.

Не пропустите још једну изузетно занимљиву епизоду хуманитарног шоу програма На вечери код.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу