Читај ми!

Кухиња мога краја

Слађана Мустецић из Злота код Бора првенствено је пожртвована мама која са својим супругом гаји чак петоро деце.

 

На занимљиво уређеном домаћинству њих двоје заједно и кувају а познати су по јелима испод сача. Како је по доласку својих другарица, увек насмејана Слађа имала више разлога за славље, тако је ручак код ње завршен правом журком која је орасположила све гошће.

Сваке недеље на Првом програму РТС, у новој сезони популарног серијала "Кухиња мога краја'' гледаћемо седам успешних дама и домаћица из различитих крајева Србије, које ће показати своје кулинарско умеће али и обичаје и традицију свога краја.

Дружећи се из недеље у недељу, уживајући у разним специјалитетима и лепотама Србије учеснице серијала ће се и међусобно оцењивати и у последњој емисији, једна од њих ће захваљујући оценама својих другарица, понети ласкаву титулу победнице и добити чек на 200.000 динара.

Учеснице серијала су: Томислава Радић из Текије код Кладова, Слађана Мустецић из Злота код Бора, Зорица Лазић из Јошанице код Сокобање, Мариа Дриановска из Бачког Петровца, Драгица Шомановић из Костола код Кладова, Сузана Милијић из Лужана код Алексинца и Бранкица Недељковић из села Глушци код Богатића.

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво