Читај ми!

Кухиња мога краја

Трећа домаћица Сузана Милијић из Лужана код Алексинца, потрудила се да оправда звање "Супер жене" будући да је управо она једна од најистакнутијих представница истоименог Удружења жена из оближњег села Тешице. Ова симпатична плавуша која у свему што ради ужива подршку супруга, показала се као одлична домаћица чији су специјалитети, нарочито ајвар, одушевили гошће.

Сваке недеље на Првом програму РТС, у новој сезони популарног серијала "Кухиња мога краја'' гледаћемо седам успешних дама и домаћица из различитих крајева Србије, које ће показати своје кулинарско умеће али и обичаје и традицију свога краја.

Дружећи се из недеље у недељу, уживајући у разним специјалитетима и лепотама Србије учеснице серијала ће се и међусобно оцењивати и у последњој емисији, једна од њих ће захваљујући оценама својих другарица, понети ласкаву титулу победнице и добити чек на 200.000 динара.

Учеснице серијала су: Томислава Радић из Текије код Кладова, Слађана Мустецић из Злота код Бора, Зорица Лазић из Јошанице код Соко бање, Мариа Дриановска из Бачког Петровца, Драгица Шомановић из Костола код Кладова, Сузана Милијић из Лужана код Алексинца и Бранкица Недељковић из села Глушци код Богатића.

Нова сезона серијала Кухиња мога краја, сваке недеље на РТС 1.

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу