Читај ми!

Јутарњи програм

Како је протекла трећа утакмица финала НБА лиге? Из Мајамија, специјално за Јутарњи програм извештава Александар Жигић

Процењује се да око трећине људи има проблем због проширених вена. Како изгледа водич за пацијенте?

Отворена је нова писта на аеродрому Нкола Тесла, пре неколико дана и нови аеродром у Крагујевцу. Шта доноси летња сезона авио саобраћају? У Темама дана очекујемо Петра Војиновића са портала Танго сикс.

О српско-индијском пословном форуму, отварању нових тржишта за српске компаније, јачању регионалне сарадње у пола 8 говори Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије

У наредне 3 недеље, грађани из 14 општина, могу да предложе шта у општинама треба да се направи, поправи. И влада Швајцарске финансираће те пројекте у износу од милион евра. О томе после пола 9.

У Србији постоји више од 50 Удружења пацијената оболелих од најтежих болести, која често указују на проблеме са којима се сусрећу приликом лечења. Траже да им савремени лекови буду доступни. Говоримо о иновативним терапијама.

После 17 година, мушка спортска гимнастика је освојила медаљу на Светском купу! Шта се променило, да ли можемо гимнастичаре из Србије да гледамо и на олимпијским играма?

Фестивал народног стваралаштва "Црноречје у песми и игри" прави је чувар традиције народа, који живе у селима дуж Црног Тимока, од извора у Кривом Виру до ушћа у Тимок. По чему је ова манифестација, која данас почиње јединствена?

Фонд за науку је  расписао за нови програм ПРОМИС 2023 који је намењен младим истраживачима. Буџет за овај програм је 4 милиона евра. Како млади научници могу да се пријаве?

Овогодишњи  Бир фест слави 2 деценије трајања. На тој манифестацији састав "Неверне бебе" обележиће  30 година каријере. О томе на крају емисијие

Уредник: Душица Тасић
Водитељ: Бојана Марковић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара