Читај ми!

Колико су мобилни телефони штетни за децу?

Ове недеље гледаћете РТС ординацију која је снимљена пре трагедија које су се десиле почетком маја.

Прва тема емисије је посвећена горућем проблему 21. века - прекомерној употреби мобилних телефона код деце. Гости у том тренутку нису могли да предпоставе шта ће се све догодити после снимања, али ће као и увек бити корисних савета. Познати родитељи и специјални педагог ће открити како приволети децу да смање коришћење овог уређаја. Козметичарка ће показати на које се све начине може покренути циркулација лица, али и рећи зашто је то важно. На крају ће дијетолог разјаснити каква се исхрана препоручује особама које имају аутоимуне болести.

У првом делу емисије "Моја борба“ гости ће бити глумац Ненад Окановић, певачица Ана Штајдохар и Милан Радовановић, специјални педагог и психолошки саветник. Познати родитељи ће говорити о томе на које све начине ограничавају употребу овог уређаја својој деци, којим се триковима служе, а стручњак ће појаснити како изгледа зависност од мобилног телефона, како се третира и како помоћи деци која су у том проблему.

У рубрици "Корисно“ биће речи о лепоти и нези. Козметичарка Душанка Милинковић ће показати како се може покренути циркулација лица, шта се тиме добија, али и како се лице масира да би се кожа освежила и подмладила.

У блоку "Храна као лек“ проф. др Верослава Станковић, специјалиста исхране здравих и болесних, разјасниће да ли и колико храна утиче на стање аутоимуних болести, које намирнице треба избегавати, које треба користити и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Татјана Симић.

 

РТС ординација РТС ординација

Autor:
РТС

Ауторка Марија Поповић нову, осму ТВ сезону отвара уз престижно признање Youtube платформе, за 100.000 пратилаца званичног канала "РТС Ординација". [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи