Нова тркачка писта у Србији

Деценијама се прича о томе како ауто-мото спорт у нашој земљи нема место где би могао да се развија. Стаза центра НАВАК до сада је делимично испуњавала ту потребу, уз ограничења која је имала због своје основне намене, а то је едукација возача за безбеднију вожњу.

Међутим, у години када НАВАК- Национална возачка академија обележава 15 година постојања, Србија добија своју прву озбиљну тркачку писту, дугачку чак четири километра.

Неколико различитих конфигурација, много брже кривине, захтевније комбинације кривина, све то ће ускоро бити доступно возачима из читавог региона.

Видећете како ће изгледати стаза, која су то кључна места, колико ће се брзо возити кроз нове кривине, али и докле се, у овом тренутку, стигло са изградњом. Наравно, чућете и када ће стаза бити комплетирана и спремна за вожњу.

У овој емисији уживаће и љубитељи како половних, тако и нових аутомобила, јер у ће рубрици "Тестирамо половњаке“ видет и пежо "508“, а на детаљном тесту се нашао и нови "рејнџ ровер спорт“.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 00.20 ч на Првом програму.

 

САТ САТ

Autor:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво